Prijs: € 99, inclusief catering met broodjeslunch, syllabus, goodiebag en kinderboek naar keuze uit de Clavis conceptwinkel (ter waarde van maximaal € 20)
Navormer: Wendy Peerlings

Wendy Peerlings is psychomotorisch therapeut, leraar lager onderwijs en auteur, deskundige op vlak van leer- en ontwikkelingsproblemen bij kinderen.


Aandachtspunten:

  • schrijfmotorische problemen
  • schrijfmotorische ontwikkeling
  • leerplandoelen schrift en bewegingsopvoeding
  • efficiënte remediëringsaanpak

Voor:

  • leerkrachten lager onoderwijs

Kinderen met schrijfmotorische problemen komen vaker en vaker voor. Steeds meer kinderen hebben het moeilijk om vlot, leesbaar en op een energetisch makkelijke manier te leren schrijven. Vanuit deze ervaringen hebben we een nieuwe visie voor het ondersteunen van de schrijfmotorische ontwikkeling en het aanpakken van schrijfmotorische problemen in de basisschool ontwikkeld.

We laten je in deze nascholing kennismaken met een doordachte aanpak en doorlopende leerlijn om te ontwikkelen in de kleuterschool en te remediëren in de lagere school. Je zult er nadien direct mee aan de slag kunnen in de zorg en in de klaspraktijk. Je krijgt heel veel informatie over ontwikkeling, leuke speelse oefeningen en een zicht op wat je kunt aanbieden binnen de leerplandoelen schrift en bewegingsopvoeding.

We werken met materialen uit 2Hands4Kids MOVE2WRITE in combinatie met ‘Van a tot z‘ én eigen speelse aanvullingen die je schrijfremediëringssessies tot speelse en tegelijk heel doelgerichte momenten omtoveren. Werk je zelf met een andere methode op school dan is dat geen enkel probleem. Onze aanpak kan ook los gebruikt worden en als zeer efficiënte remediëringsaanpak. We leren je de kracht ervan kennen.


Inschrijvingsformulier

Sessie (verplicht)

Datum (verplicht)

Gegevens van de school/praktijk/bedrijf

Naam van de school/praktijk/bedrijf:(verplicht)

Straat+nummer: (verplicht)

Postcode: (verplicht)

Gemeente: (verplicht)

Telefoon: (verplicht)

Email voor facturatie: (verplicht)

Naam Directie: (verplicht)

Persoonlijke gegevens (invullen meerdere personen is mogelijk)

Naam en Voornaam: (verplicht)

Telefoon: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Betaling

Selecteer hieronder uw betaalwijze: (verplicht)
 Via de school/praktijk/bedrijf Via een bestelbon van de gemeente

Facturatie-adres (Er worden geen creditnota's opgemaakt voor een foutief facturatieadres)

Selecteer hieronder uw facturatieadres: (verplicht)
 Adres hierboven vermeld Ander adres

Ander adres:

“Uw reservering is pas definitief na bevestiging door Willewete per e-mail. Dit kan enkele werkdagen duren, dank voor uw begrip.